Wat wij doen

S.M.I.T. Bouw verzorgt de uitvoering van complete verbouwingen. Van de eerste heipaal tot aan het laatste likje verf; wij regelen het gehele proces van begin tot eind. Door onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee om uw verbouwplannen op de beste manier te realiseren.

Dakopbouw

U wilt graag uitbouwen, maar liever niet inleveren op de ruimte in uw tuin? Kies dan voor een dakopbouw. Dit kan zowel een dakkapel zijn, als ook een complete verdieping op uw huis.

Vrij regelmatig krijgt S.M.I.T. Bouw een aanvraag voor deze laatst genoemde optie. U kunt zo op een relatief eenvoudige manier 30% meer woonoppervlakte creëren in uw bestaande of nieuwbouw woning.

Verbouw

Een huis verbouwen is een klus die zich meestal inpandig afspeelt. Het gebeurt in de meeste gevallen met bestaande woningen die niet meer aan de wensen van u als (huidige) woningeigenaar voldoet.

S.M.I.T. Bouw verzorgt een complete verbouwing van A tot Z.
Verbouw kan bestaan uit diverse werkzaamheden waaronder het renoveren van de badkamer en keuken, aansluiten van cv-installatie, opnieuw isoleren van de woning of houtrot herstellen. Maar ook uit het strippen van een woning en deze opnieuw opbouwen. Heeft u ideeën? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Aanbouw

Droomt u van een grotere woonkamer, een aparte studeerkamer of een heerlijke leefkeuken? Met een aanbouw aan uw bestaande woning creëert u extra woonruimte of leefruimte zonder te hoeven verhuizen.

Met ons team van vakmensen verzorgen wij de complete aanbouw. Van het uitgraven van de fundering en het slaan van de heipalen, tot aan de afwerking die bestaat uit loodgieterswerkzaamheden, elektra installatie, stucwerk en schilderwerk.

Interieurbouw

Met oog voor detail bouwen wij de meest complete interieurs voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Wij zijn specialist in kwalitatief maatwerk interieurbouw en bouwen dit geheel naar uw wens.

Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee om uw woonwensen te realiseren.